• Gratis verzending op het hele assortiment
  • Al 15 jaar met passie voor de wielersport
  • Gratis en gemakkelijk retourneren
  • 2 jaar garantie

Rogelli Hero wielershirt grijs/zwart/fluor

Rogelli
- Sensor & Mesh stof - Lange verborgen rits met autoblock stopper - 3 achterzakken - Siliconen band aan de achterkant van het shirt - Lazer gesneden mouw uiteindes
  • Gratis retourneren op het gehele assortiment!
  • 2 jaar garantie
  • Al 15 jaar met passie voor wielersport
Productomschrijving
Race de zomer in met de Rogelli Hero!

Wielershirt KM Hero grijs/zwart/fluor

De Rogelli Hero is speciaal ontworpen voor heren en heeft een racepasvorm. De Sensor en mesh stof zorgen ervoor dat je comfertabel in je wielerkleding zit en je huid goed kan ademen. De lange verborgen rits met autoblockstopper, de siliconen band aan de onderkant en de lazer gesneden band aan de mouwuiteinden zorgen ervoor dat jouw shirt zo goed mogelijk op de juiste plek blijft zitten. De Rogelli Hero heeft de drie standaard achterzakken waar je spullen zoals een bidon, of eten in kan opbergen. Dus heb je nog een sportief, comfortabel wielershirt nodig? Dan is de Rogelli Hero echt iets voor jou. Hij komt in veel verschilende kleuren en maten zodat er voor iedereen wat bij zit!

De Rogelli Hero, het perfecte shirt voor wisselvallig weer

De Rogelli Hero is het perfecte shirt voor in de lente, zomer en herfst. De luchtige stof geeft je huid genoeg ruimte om te ademen en te transpireren. Ook heeft de Rogelli Hero een sportief en strak design, zodat je jezelf comfortabel en zelfverzekerd voelt in je wielerkleding. Met Rogelli kleding zit je altijd goed, en weet je dat je de nieuwste, innovatiefste kleding hebt. Dus waar wacht je nog op? Haal snel jouw Rogelli Hero!
Specificaties
Specificaties
Artikelnummer 001.261(0)
Kleur Zwart, Grijs, Geel
Seizoen Herfst, Zomer
Sport MTB-ATB, Race
Geslacht Heren
Mouwen Korte mouwen
Rogelli