• Gratis verzending op het hele assortiment
  • Al 15 jaar met passie voor de wielersport
  • Gratis en gemakkelijk retourneren
  • 2 jaar garantie

Over Wielerkleding.nl

Online wielerkleding kopen!

Welkom bij wielerkleding.nl. Bij onze Wielerkleding webshop kunt u terecht voor een complete wieleroutfit. Wij hebben alle kleding voor het beoefenen van de wielersport; waarna wij vrijwel direct gaan uitleveren! Ook kunt u bij ons service en advies inwinnen. Dit kan per telefoon, mail, chat of whats-app.


Kleding en accessoires voor wielrenners en mountainbikers

Wielerkleding.nl heeft een doordacht en compleet assortiment. Van wielerbroek tot wielerhelm en van wielerjas tot wielerbrillen. Alle kleding is eenvoudig te bestellen.


Topmerken kleding

Tijdens het beoefenen van uw sport wilt u natuurlijk het optimale comfort voor een optimale prestatie. Wij hebben dankzij onze jarenlange ervaring in de verkoop van wielersport kleding een groot aantal toplijnen van topmerken voor u in ons assortiment.


Service en advies 

Heeft u hulp nodig bij keuze voor de beste kleding? Er zijn diverse mogelijkheden om in contact te komen met onze klantenservice. Wij staan altijd voor u klaar met deskundig advies. Voor het ophalen van bestellingen verwijzen wij u ook graag naar ons afhaalpunt in Nijmegen.


Eenvoudige navigatie 

Onze webshop is duidelijk ontworpen en makkelijk te gebruiken. Zowel bij het eerste bezoek van onze homepage als bij het zoeken naar een specifiek product. U wordt gemakkelijk door de winkel geleid, om uw aankoop snel en gemakkelijk te voltooien.


Eenvoudig en veilig winkelen

Als het gewenste item in de winkelwagen ligt, kunt u uit verschillende beveiligde betalingsopties kiezen. Betaling kan op verschillende manieren worden gedaan: iDeal, voorruitbetaling en PayPal. Na de succesvolle bestelling wordt u tot in detail geïnformeerd over de huidige status van uw bestelling. Zo krijgt u bijvoorbeeld, een tracking nummer waarmee u, uw pakket kunt volgen.