• Gratis verzending op het hele assortiment
  • Al 15 jaar met passie voor de wielersport
  • Gratis en gemakkelijk retourneren
  • 2 jaar garantie

Verzending en levering

Verzending

Wij verzenden alle pakketten GRATIS met PostNL! Past uw pakket in de brievenbus dan krijgt u een brievenbuspakket, zo niet dan komt de postbode bij u aan de deur! Bent u niet tevreden over het product? Onze retourservice is altijd geheel gratis (Nederland).

 

Bezorgopties / afhalen

PostNL - Bezorgen / afhalen postkantoor
Land Prijs
Nederland

Gratis

België

Gratis

 

Afhalen op hoofdkantoor
Groesbeek

Gratis


Aanvullende bezorgopties 

U kunt kiezen welke dag u het pakket bezorgd wilt hebben. U kunt ervoor kiezen dat de postbode alleen in de avond komt bezorgen. Met optie: "extra vroeg" kunt u kiezen dat het pakket vanaf 09.00 in de ochtend klaar ligt bij het ophaalpunt.


Afleverdata

Zodra uw bestelling wordt overgedragen aan PostNL ontvangt u een e-mail met daarin de Track en Trace. Hiermee u kunt zien hoelaat de postbode bij u is. De Track en Trace ontvangt u meestal laat in de avond; de dag voor levering van de bestelling! Ook kunt u de status van uw bestelling bekijken via uw account.


Levertijden

Onder elk product staat vermeld wat de levertijd is. Bestelt u artikelen met verschillende levertijden, dan moet u de langste levertijd aanhouden. In de winkelwagen krijgt u van Postnl een bezorgdag indicatie. Uw bestelling wordt pas verstuurd, zodra deze compleet is. 

Levertijden die wij hanteren:
Op werkdagen voor 22.00 uur besteld Volgende dag in huis
Levertijd van dit artikel is 1-3 werkdagen 1 tot 3 dagen