• Gratis verzending op het hele assortiment
  • Al 15 jaar met passie voor de wielersport
  • Gratis en gemakkelijk retourneren
  • 2 jaar garantie

Wieler- petjes/mutsen

Dé juiste accessoires voor jou wieler outfit!

Naast de helm worden er veel andere producten op het hoofd gedragen. Denk aan wielerpetten, wielermutsen, bandana’s en sjaals. Wielerpet/mutsen zijn niet alleen erg stijlvol, maar ook nog eens heel handig!


De warme zomermaanden

Wielerpetten/mutsen zijn ideaal voor de warme zomermaanden. Ze zullen jou beschermen tegen de laaghangende zon die in je ogen zou kunnen schijnenwant dat is natuurlijk helemaal niet fijn. Door de klep van je wielerpet word de zon afgeweerd en bescherm jij je ogen. Verder zouden bandana’s of andere hoofdbedekking voor een comfortabel gevoel ook in de zomermaanden! Ze vangen het zweet voor jou op zodat het niet in je ogen loopt.

De koude wintermaanden.

In de koudere maanden van het jaar zullen wielerpetten/mutsen je tegen de kou en regendruppels beschermen! De klep van de wielerpet houd de regendruppels tegen zodat die niet in je ogen kunnen komen.  Verder hebben wij ook veel verschillende sjaals/kollen/bandana’s die je warm houden tijdens jouw wielerrit. Er is genoeg keuze, dus kies vooral waar jij je het meest comfortabel bij voelt!

Genoeg keuze

Wielermutsen/petten/bandana’s/sjaals komen in erg veel verschillende kleuren en printjes. Zo zit er altijd wat bij om te combineren met jouw wieleroutfit! Vind jij het lastig om de juiste hoofdbedekking te vinden? Wij kunnen jou altijd helpen! Geef ons een belletje of bericht ons via de chat!

Bekijk ons assortiment Wieler- petjes/mutsen