• Gratis verzending op het hele assortiment
  • Al 15 jaar met passie voor de wielersport
  • Gratis en gemakkelijk retourneren
  • 2 jaar garantie
Abus

ABUS

Veiligheid voor op.

Abus bied goede kettingsloten met een combinatie van een frameslot met een aanvullende ketting. Op basis van zijn flexibiliteit biedt de combinatie van een frameslot met een aanvullende ketting een hoog gebruiksgemak en daarnaast bied het slot veel mogelijk

heden om de fiets aan vaststaande voorwerpen vast te maken. Een fiets die ergens aan vast zit, kan niet zomaar opgetild of meegenomen worden. Een goed voordeel op veiligheidsgebied.

Over abus.

In 1924 is Abus begonnen met Het maken van sloten. Wereldwijd geven ze een goed gevoel van veiligheid. Als Duitse fabrikant stelt ABUS betrouwbaarheid, een lange levensduur en eenvoudige bediening voorop. Abus heeft een breed assortiment innovatieve beveiligingsoplossingen  – veiligheid thuis, objectbeveiliging en veiligheid onderweg.  

Productie en ontwikkeling bij ABUS

Innovatieve beveiligingsproducten veronderstellen een efficiënte ontwikkeling. In de onderzoek- en ontwikkelingscentra van ABUS wordt bestudeerd hoe mens en eigendom vandaag en in de toekomst beschermd en beveiligd kunnen worden. Hier slagen de experts van ABUS er telkens weer in om ook voor de moeilijkste beveiligingseisen intelligente, verbluffende en zeer effectieve beveiligingsoplossingen van de beste kwaliteit te realiseren. De lijst ABUS-innovaties is lang. En door onze inventieve geest wordt hij steeds langer.

 

Bekijk het assortiment van ABUS.