• Gratis verzending op het hele assortiment
  • Al 15 jaar met passie voor de wielersport
  • Gratis en gemakkelijk retourneren
  • 2 jaar garantie

Keuzehulp arm en beenstukken

Filters
Highlights
  1. Collectie 2018 112 producten
  2. Collectie 2019 389 producten
  3. Collectie 2020 517 producten
  4. Collectie 2021 134 producten
Merk
Kleur

Onmisbare accessoires voor elke sportieve fietser

Armstukken

Arm en beenstukken zijn handige accessoires om jouw korte zomerset geschikt te maken voor verschillende weersomstandigheden

en frissere temperaturen. Met armstukken maak je van jouw wielershirt met korte mouwen eenvoudig een wielershirt met lange mouwen. Bijkomend voordeel is, dat je arm stukken tijdens je rit gemakkelijk uit kunt trekken wanneer de temperatuur oploopt of wanneer je lichaam op temperatuur is. Met name in het voor- en najaar zijn armstukken een perfect aanvulling op je outfit. Ga je s'ochtends vroeg weg? Dan is het vaak nog wat fris en is de temperatuur lager dan later op de dag wanneer de zon tevoorschijn komt. Armstukken maken het begin van jouw rit dan een stuk comfortabeler!

Beenstukken

Voor beenstukken geldt precies hetzelfde. Vertrek je al vroeg voor een lange training of toertocht? Met beenstukken zit je altijd goed. Krijg je het toch te warm, dan zijn beenstukken vrij snel uit te trekken bij een korte stop. Rol ze strak op en ze passen in de achterzakken van je wielershirt! Er zijn beenstukken verkrijgbaar met en zonder korte rits. De variant met rits is gemakkelijker uit te trekken zonder dat je jouw wielerschoenen eerst uit hoeft te trekken. De variant zonder ritsjes draagt vaak wat comfortabeler, maar vereist wel dat je je schoenen uittrekt alvorens de beenstukken aan of uit te trekken.

Trotseer de elementen met waterafstotende arm en beenstukken

In het voor- en najaar kan het weer soms behoorlijk onstuimig zijn.Tegenwoordig zijn er van verschillende merken waterdichte of wat

erafstotende armstukken en beenstukken te verkrijgen. Vele professionele renners zweren in de voorjaarsklassiekers bij de AquaRepel waterafstotende arm stukken om hun lichaam op temperatuur te houden en te beschermen tegen de elementen. Het op temperatuur houden van je lichaam kost immers veel energie, voorkom dat deze energie verloren gaat door de juiste kleding en accessoires te dragen!

Tip: draag de waterafstotende beenstukken over je overschoenen, zodat het water er eenvoudig vanaf loopt. Dit houdt jouw benen en ook voeten langer droog en op temperatuur!